Korting trein arriva


korting trein arriva

per dag dalurenkaart. Intercity Direct is de snelle trein via de hogesnelheidslijn. Of aqua mundo kempervennen aanbieding je reist lange afstanden 20 korting voor volwassenen, 40 voor 12-18 jaar en 65 plus. In Limburg reis je met de volgende abonnementen extra voordelig. Niet geldig in Thalys. Daarnaast is vanaf 1 mei de NS-Voordeelurenkaart geldig op de Arriva-treinen. Zo is het meereiskaartje niet te combineren met een actietreinkaartje.

Arriva, dalkorting, treinkorting trein arriva

Duinrell tickets korting
Droogmolenstore kortingscode

Voor slechts 50 euro reis je een heel jaar in de daluren met 40 korting. Ben je 4 t/m 11 jaar oud of 65 dan krijg je in de bus, bovenop de dalkorting, ook leeftijdskorting en reis je met 47 korting! Voor lange reizen is een goedkoop treinkaartje vaak voordeliger. Kies je voor een abonnement dat geldig is in de daluren, de daluren in Limburg zijn: Trein van maandag t/m vrijdag van.00 tot.00 uur en van.30.30 uur. Voordeelurenproduct NS geldig bij Arriva, geplaatst op: vrijdag 17:34. Een uitgebreide uitleg vind je in de handleiding. De korting wordt berekend over het goedkoopste product. Het is dus altijd mogelijk om zonder toeslag te reizen. Verder is een persoonlijke OV-chipkaart (waarde 7,50 euro) bij dit treinabonnement inbegrepen. Check je om 6:25 uur in?


De (keuze)kortingsbon is niet geldig op: lopende aanbiedingen, Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten van Praxis, ontwerp je eigen behang en rolgordijn, De Ruiter dakkapellen, zonnepanelen, bouwdepots..
Read more
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met paginas van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen...
Read more
Een keuken van, bemmel Kroon kenmerkt zich door zijn lage prijs, optimale functionaliteit en uitmuntende kwaliteit. Dit beschrijft, bemmel en, kroon in een notendop. Vaatwasser, magnetron, stofzuiger, wasdroger..
Read more

Kortingscode tomoshop

Maar nog nooit was de gelijkenis zo groot als bij de zeer populaire tributeband: The Beatles Tribute Show. Bekijk kortingscode, g4V9N9K 10, kortingscode, verminderingscode van 10 geldig in


Read more

Etsy kortingscode aanmaken

Deselecteer dit vakje als je dit tegoed liever niet gebruikt. Of de code eenmalig te gebruiken is of meerdere keren per klant. Daarnaast kun je al deze leuke


Read more

Woonexpress xl kortingscode

Verloopt op : Geplaatst : 2 maanden geleden Waanzinnige Woonweken bij Woonexpress Sale Verlopen Je krijgt 15 korting op banken en fauteuils tijdens de Waanzinnige Woonweken van Woonexpress.


Read more
Sitemap