Korting trein arriva


korting trein arriva

per dag dalurenkaart. Intercity Direct is de snelle trein via de hogesnelheidslijn. Of aqua mundo kempervennen aanbieding je reist lange afstanden 20 korting voor volwassenen, 40 voor 12-18 jaar en 65 plus. In Limburg reis je met de volgende abonnementen extra voordelig. Niet geldig in Thalys. Daarnaast is vanaf 1 mei de NS-Voordeelurenkaart geldig op de Arriva-treinen. Zo is het meereiskaartje niet te combineren met een actietreinkaartje.

Arriva, dalkorting, treinkorting trein arriva

Duinrell tickets korting
Droogmolenstore kortingscode

Voor slechts 50 euro reis je een heel jaar in de daluren met 40 korting. Ben je 4 t/m 11 jaar oud of 65 dan krijg je in de bus, bovenop de dalkorting, ook leeftijdskorting en reis je met 47 korting! Voor lange reizen is een goedkoop treinkaartje vaak voordeliger. Kies je voor een abonnement dat geldig is in de daluren, de daluren in Limburg zijn: Trein van maandag t/m vrijdag van.00 tot.00 uur en van.30.30 uur. Voordeelurenproduct NS geldig bij Arriva, geplaatst op: vrijdag 17:34. Een uitgebreide uitleg vind je in de handleiding. De korting wordt berekend over het goedkoopste product. Het is dus altijd mogelijk om zonder toeslag te reizen. Verder is een persoonlijke OV-chipkaart (waarde 7,50 euro) bij dit treinabonnement inbegrepen. Check je om 6:25 uur in?


MIS geen enkele promotie EN kortingsbon. Bezoek onze website voor een compleet assortiment aan binnendeuren. Bij Praxis ben je aan het juiste adres! Er is nog geen beoordeling..
Read more
Van Hoorne Entertainment Hilversum Geniet van een rondvaart door het prachtige Amsterdam! Of ga juist voor ontspanning met een heerlijk dagje in een wellness, waar je je nergens..
Read more
De exposanten op de beurs versterken hun woorden met toffe voorbeelden waar iedereen wel inspiratie van krijgt. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Het grootste en..
Read more

Spirit of winter kortingsbon

Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Pleister, beton en mortelspecie? Aan de kassa 12,50 (op vertoon van je Museumkaart krijg je aan


Read more

10 korting scotch

All repeats in the mouth where some toast and rich malt also play a part. Its good to break out for its utility. So to facilitate a confident


Read more

Fifa 18 points korting

Complete Human Verification and Voila, you're done. Step 2, select the desired amount of fifa 2018 Points. Connect Your Account, last Update: Server Status: Online Users Online: EA


Read more
Sitemap