Artis kortingscode


artis kortingscode

compensatieregeling getroffen om korting te kunnen geven. Het artis-studententarief van 4,00.p.* geldt voor studenten van de volgende onderwijsinstellingen: ROC (regio Noord-Holland Nova College (regio Noord-Holland UvA, VU, HvA, ipabo Amsterdam, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gerrit Rietveld Academie, Tio Amsterdam, Rijksakademie van beeldende kunsten en Inholland (regio Noord-Holland). Je kunt alleen van dit tarief gebruikmaken als je aan kunt tonen dat je als student ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling in het lopende studiejaar (bijvoorbeeld door middel van je collegekaart). Jeugd (3 t/m 9 jaar) 20,50 14,00 26,50* 0 t/m 2 jaar gratis gratis gratis museumkaart niet geldig* gratis.v.t. Micropia Ontdek het onzichtbare leven. koop kaartjes met korting *Adviesleeftijd Micropia: vanaf 8 jaar.

Artis kortingscode : 3,50 korting in januari 2019
Artis 10 kortingscode en korting voor januari 2019

artis kortingscode

Terugkeer in het wild bekijk de film. Artis-Academie Bestudeer de natuur als leermeesteres van kunst en wetenschap. Het studententarief geldt niet tijdens de schoolvakantieperiodes in de regio Noord, niet in het weekend en niet op feestdagen. Toegangsprijzen, artis, micropia, artis Micropia, normaal (10 jaar) 24,00 16,00 30,50. Dit geldt uitsluitend voor de waarde op de toegangskaart 20 korting scotch and soda en het aantal personen dat lid wordt. Nu ook op de Pampa, Hollandse Polder en Fazanterie.

Artis kortingscode
artis kortingscode

Drankdozijn kortingscode
Koffergigant kortingscode
Dekbed discounter kortingscode
Vero moda jassen kortingscode 2019


Je kunt zelfstandig, of onder begeleiding van een leraar, de piste af, maar als je een wat meer gevorderde boarder bent, het funpark uitproberen. Je vindt hier 10..
Read more
Dezelfde korting geldt ook voor studenten met OV ( studentenreisproduct ) buiten de vrij reizen periode. Hoe werkt het Meereiskaartje praktisch? Tijdens de tijd van de muur was..
Read more
Waarde: 15,00, korting: 47, vanaf: 7,99 -50, elastische fleece broek Warme en comfortabele musthave. Ongeklede gedeelte, zonder badkleding: Normale prijs op basis van 2 personen 51,90 euro. Mooi..
Read more

Leuk dagje weg met kortingsbonnen

Bestel de NapPas direct online! Bij Land van anwb vind je de leukste romantische en gezellige uitjes, vaak ook nog met voordeel. Op zoek naar een leuk betaalbaar


Read more

Van der valk schiphol restaurant menu

Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een hapje eten, de brasserie is open voor de lunch. Of je nu een natuur-, cultuur-, of sportliefhebber bent


Read more

Kortingscode mostcutest nl

Door Lindy Bekking 05 Februari 2019. Indien hier onduidelijkheden over zijn, kun je contact opnemen met. Niet geldig op sale artikelen, slechts 1 keer te gebruiken, niet geldig


Read more
Sitemap