Artis kortingscode


artis kortingscode

compensatieregeling getroffen om korting te kunnen geven. Het artis-studententarief van 4,00.p.* geldt voor studenten van de volgende onderwijsinstellingen: ROC (regio Noord-Holland Nova College (regio Noord-Holland UvA, VU, HvA, ipabo Amsterdam, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gerrit Rietveld Academie, Tio Amsterdam, Rijksakademie van beeldende kunsten en Inholland (regio Noord-Holland). Je kunt alleen van dit tarief gebruikmaken als je aan kunt tonen dat je als student ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling in het lopende studiejaar (bijvoorbeeld door middel van je collegekaart). Jeugd (3 t/m 9 jaar) 20,50 14,00 26,50* 0 t/m 2 jaar gratis gratis gratis museumkaart niet geldig* gratis.v.t. Micropia Ontdek het onzichtbare leven. koop kaartjes met korting *Adviesleeftijd Micropia: vanaf 8 jaar.

Artis kortingscode : 3,50 korting in januari 2019
Artis 10 kortingscode en korting voor januari 2019

artis kortingscode

Terugkeer in het wild bekijk de film. Artis-Academie Bestudeer de natuur als leermeesteres van kunst en wetenschap. Het studententarief geldt niet tijdens de schoolvakantieperiodes in de regio Noord, niet in het weekend en niet op feestdagen. Toegangsprijzen, artis, micropia, artis Micropia, normaal (10 jaar) 24,00 16,00 30,50. Dit geldt uitsluitend voor de waarde op de toegangskaart 20 korting scotch and soda en het aantal personen dat lid wordt. Nu ook op de Pampa, Hollandse Polder en Fazanterie.

Artis kortingscode
artis kortingscode

Drankdozijn kortingscode
Koffergigant kortingscode
Dekbed discounter kortingscode
Vero moda jassen kortingscode 2019


Ga naar Printmijnstad Voorbeelden van posters: super goedkoop! Werkt misschien niet overal, maar met de code 01718 kun je 2e pizza gratis krijgen bij Dominos. Je kunt..
Read more
Dit verhaal werd in 1977 succesvol verfilmd met Rutger Hauer in de hoofdrol. Voorwaarden nieuwsbrief en/of e-mail bericht van de Hotels van Oranje. De adviesleeftijd voor bezoekers..
Read more
Verder komt in het domein getallen en relaties het volgende nog aan bod: Het ordenen van getallen van groot naar klein en andersom. Bijvoorbeeld als er een keersom..
Read more

Mediamarkt studentenkorting ipad

Van Apple hoesjes en toebehoren, over iPads tot zelfs iPhones. Dan kan je zeker dit model overwegen. Ook verkrijgbaar: De iPhone 8 iPhone 8 Plus met mooie


Read more

Kortingscode hema foto agenda 2019

Wloka sprechzeiten get color code from website mesas de dj chile lokomotiv 2014 intonaco bianco per esterno kfc to go cups commercial pret-a-porter afternoon tea berkeley macleay island


Read more

Ns dagretour prijs

NS Dagretour actie (Februari 2019 een retourkaartje met korting kopen? Prijs (2e klas 23,50, verkoop: Tijdelijk, reisperiode: t/m, reisproduct: Trein Dagretour, te koop bij: ActieVanDeDag (webshop geldigheid: Op


Read more
Sitemap