Artis kortingscode


artis kortingscode

compensatieregeling getroffen om korting te kunnen geven. Het artis-studententarief van 4,00.p.* geldt voor studenten van de volgende onderwijsinstellingen: ROC (regio Noord-Holland Nova College (regio Noord-Holland UvA, VU, HvA, ipabo Amsterdam, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gerrit Rietveld Academie, Tio Amsterdam, Rijksakademie van beeldende kunsten en Inholland (regio Noord-Holland). Je kunt alleen van dit tarief gebruikmaken als je aan kunt tonen dat je als student ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling in het lopende studiejaar (bijvoorbeeld door middel van je collegekaart). Jeugd (3 t/m 9 jaar) 20,50 14,00 26,50* 0 t/m 2 jaar gratis gratis gratis museumkaart niet geldig* gratis.v.t. Micropia Ontdek het onzichtbare leven. koop kaartjes met korting *Adviesleeftijd Micropia: vanaf 8 jaar.

Artis kortingscode : 3,50 korting in januari 2019
Artis 10 kortingscode en korting voor januari 2019

artis kortingscode

Terugkeer in het wild bekijk de film. Artis-Academie Bestudeer de natuur als leermeesteres van kunst en wetenschap. Het studententarief geldt niet tijdens de schoolvakantieperiodes in de regio Noord, niet in het weekend en niet op feestdagen. Toegangsprijzen, artis, micropia, artis Micropia, normaal (10 jaar) 24,00 16,00 30,50. Dit geldt uitsluitend voor de waarde op de toegangskaart 20 korting scotch and soda en het aantal personen dat lid wordt. Nu ook op de Pampa, Hollandse Polder en Fazanterie.

Artis kortingscode
artis kortingscode

Drankdozijn kortingscode
Koffergigant kortingscode
Dekbed discounter kortingscode
Vero moda jassen kortingscode 2019


Geldig t/m juni 2019, maak een gratis proefrit op de e-bikes bij. Fietsen waarmee je gezien mag worden. Standaard uitgerust met een krachtige, muisstille voormotor en zeer sterke..
Read more
Zoeken, deel deze pagina 853Sauna Beautyfarm kortingen voor Sauna Beautyfarm Midwolda, een dagje sauna is best duur! Grote voordeel is dat het hotel direct vastzit aan Fontana Bad..
Read more
Gemakkelijk voor iedere dag en voor elke gelegenheid. Om u wegwijs te maken in al dat moois en de vele merken, is de afdeling overzichtelijk opgedeeld in: Trend..
Read more

Kortingsbon bladmuziek plus

Is Music Show Scotland voor de 6e keer te zien in Rotterdam Ahoy! Merci pour la standing ovation! Nous nous réjouissons déjà de la prochaine prestation à Bruxelles.


Read more

Dsquared pet kopen amsterdam

Deze sneakers kenmerken zich door de uitstekende pasvorm door het hoogwaardige leer. Dit kledingstuk ontworpen door de Caten broeders kent momenteel mooie afprijzingen. Kijk snel in het overzicht


Read more

Met korting naar eurodisney

Hierdoor kunt u vandaag de dag rechtstreeks met TUI vliegen naar 60 verschillende bestemmingen tegen TUI prijzen 2019, want ook hierin blinkt TUI uit in de acties en


Read more
Sitemap