Korting meereizen ns


korting meereizen ns

persoon die meereist, moet echt een OV-chipkaart hebben. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Welkom, wanneer jouw collega korting kaartjes bottrop een kortingsabonnement kun je inderdaad meereizen met de Samenreiskorting. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur.

Kan iemand met mij meereizen ( samenreiskorting ) als ik mijn vrije. Als hij in de middagspits met korting wil samenreizen, moet hij voor.00. Ik het laatst gehoord dat je niet meer kon meereizen. Een losse kaart met korting kun je inderdaad niet meer krijgen (al een aantal jaar). Sinds moet degene die op basis van.

20 korting scotch and soda
Ikkooponline.nl kortingscode
Korting met je studentenkaart
Czdirect korting

Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Groetjes, Menno icon, beste antwoord door Slidestops 16 februari 2018, 12:19, samenreiskorting kun je krijgen als je allebei beschikt over een ov-chipkaart (waarvan 1 met abonnement dat recht geeft op die korting). Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Ik zag mijn collega inchecken en toen stond er 40 daluren korting. Ik het laatst gehoord dat je niet meer kon meereizen. Reist uw medereiziger alleen verder? Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Ga dan naar. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Zie /samenreiskorting voor meer informatie over Samenreiskorting. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs.

Drievliet korting friesche vlag
Topbanden.com korting


Gebruik van ons parkeerterrein is op eigen risico. En natuurlijk ontspan je ook even in de gave speeltuin van. Houd dan deze pagina in de gaten. De Kinderboerderij..
Read more
Studententoegangsbewijzen kunnen niet online besteld worden, maar alleen aan de kassa worden gekocht. Je kunt alleen van dit tarief gebruikmaken als je aan kunt tonen dat je als..
Read more
References edit Bernd Holznagel; Arnold Picot; Sebastian Deckers; Nico Grove; Marc Schramm. Theoretical computer scientist Edsger. Dialect edit, the spoken language is, peellands (an East Brabantian dialect, which..
Read more

Kortingsbon formido downloaden

Kortingen, Kortingsbonnen, Kortingscodes, Lifestyle, Technologie, Vrijetijdsbesteding Hoe voordelig juist? 2019 Ontvang tot 40 korting op de aanbiedingen in de Formido folder 6 feb. Geld besparen, Kortingsbonnen, Kortingscodes, Top


Read more

Nieuweschoolfoto korting

Voor NS gelden andere voorwaarden. Verlopen acties: Ongelofelijke aanbiedingen, wilt u een nieuwe schoolfoto maakt? Kortingscode 2018 : how to make poached eggs without vinegar is kortingscode wehkamp


Read more

Kortingsbon zara home

Expires: Dec 8, 2019 3 used Click to Save from50 Sale Zara Home Gift Cards From Shop with a budget at Zara Home to save some extra


Read more
Sitemap