Korting meereizen ns


korting meereizen ns

persoon die meereist, moet echt een OV-chipkaart hebben. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Welkom, wanneer jouw collega korting kaartjes bottrop een kortingsabonnement kun je inderdaad meereizen met de Samenreiskorting. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur.

Kan iemand met mij meereizen ( samenreiskorting ) als ik mijn vrije. Als hij in de middagspits met korting wil samenreizen, moet hij voor.00. Ik het laatst gehoord dat je niet meer kon meereizen. Een losse kaart met korting kun je inderdaad niet meer krijgen (al een aantal jaar). Sinds moet degene die op basis van.

20 korting scotch and soda
Ikkooponline.nl kortingscode
Korting met je studentenkaart
Czdirect korting

Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Groetjes, Menno icon, beste antwoord door Slidestops 16 februari 2018, 12:19, samenreiskorting kun je krijgen als je allebei beschikt over een ov-chipkaart (waarvan 1 met abonnement dat recht geeft op die korting). Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Ik zag mijn collega inchecken en toen stond er 40 daluren korting. Ik het laatst gehoord dat je niet meer kon meereizen. Reist uw medereiziger alleen verder? Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Ga dan naar. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Zie /samenreiskorting voor meer informatie over Samenreiskorting. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs.

Drievliet korting friesche vlag
Topbanden.com korting


Op drukke dagen vliegen ook onze roofvogels los. Na afloop kunnen de volwassenen heerlijk ontspannen op een groot overdekt terras met een uitgebreide menukaart, terwijl de kinderen..
Read more
Wees je wel bewust van het grote aantal onderdelen waaruit een keuken bestaat. Alibaba Group, alibaba Group Website, AliExpress, Alimama, Alipay, Fliggy, Alibaba Cloud, Alibaba International, AliTelecom..
Read more
Neem gerust hier een kijkje voor een uitgebreide toelichting. Resolutie 1280 x 800 (1920 x 1080 aanbevolen). De capaciteit van het werkgeheugen en de opslag kan vaak niet..
Read more

Kortingscode all4fysio.nl

Bekijk kortingscode, w2Q1Q3 2, kortingscode, verkrijg onmiddellijk een korting tot wel 2 bij de webshop all4fysio. Onze klantenservice is bekend met alle veel voorkomende aandoeningen als: artrose, een


Read more

Oliemeulen met korting

Dit vind ik zo leuk aan Dierenpark de Oliemeulen: Maak in dit park gebruik van de mogelijkheid om voedersessies bij te wonen. Extra korting, alles wat Social Deal


Read more

Lion king tickets korting

A new pairs of eyes from a new director maybe. N Harrold Confirmed ticket purchaser Amazing trip Took my boyfriend for his 18th and we both loved. We


Read more
Sitemap