Korting meereizen ns


korting meereizen ns

persoon die meereist, moet echt een OV-chipkaart hebben. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Welkom, wanneer jouw collega korting kaartjes bottrop een kortingsabonnement kun je inderdaad meereizen met de Samenreiskorting. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een NS-automaat en kijk onder Tonen alle producten op kaart. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur.

Kan iemand met mij meereizen ( samenreiskorting ) als ik mijn vrije. Als hij in de middagspits met korting wil samenreizen, moet hij voor.00. Ik het laatst gehoord dat je niet meer kon meereizen. Een losse kaart met korting kun je inderdaad niet meer krijgen (al een aantal jaar). Sinds moet degene die op basis van.

20 korting scotch and soda
Ikkooponline.nl kortingscode
Korting met je studentenkaart
Czdirect korting

Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Groetjes, Menno icon, beste antwoord door Slidestops 16 februari 2018, 12:19, samenreiskorting kun je krijgen als je allebei beschikt over een ov-chipkaart (waarvan 1 met abonnement dat recht geeft op die korting). Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Ik zag mijn collega inchecken en toen stond er 40 daluren korting. Ik het laatst gehoord dat je niet meer kon meereizen. Reist uw medereiziger alleen verder? Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Ga dan naar. Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Zie /samenreiskorting voor meer informatie over Samenreiskorting. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs.

Drievliet korting friesche vlag
Topbanden.com korting


Koop deze Olaz Total Effects 7-in-1 medium tot donkere huidtint - 50 ml - CC Cream voor slechts 2,49 bij DeonlineDrogist. Verlopen -10 Korting, deOnlineDrogist kortingscode voor 10..
Read more
Uit voorzorg is het verboden om binnen een straal van 500 meter van de vulkaan te komen. Onrust Frankrijk - Parijs, er zijn verscherpte grenscontroles en belangrijke plaatsen..
Read more
Ook hebben we een uitgebreide set schoonmaakmaterialen voor tegels en glas. Professionele schoonmaakmaterialen voor thuisgebruik, we hebben een ruim assortiment van de beste producten. Met de juiste..
Read more

Kortingscode intertoys augustus 2019

Je verlanglijstje Heb je een leuk items gezien, maar wil je graag nog even wachten totdat deze in de aanbieding is? Vergelijkbare winkels Klik direct op én


Read more

Carnavalskleding nl korting

Of anti-katerpleisters via PartyPatch Een zeer aangenaam effect van het afbreken van de alcohol is het wegblijven van de kater na een avondje stevig doorzakken. Carnavalskleding huren, online


Read more

Preston palace kortingscode

Expedia actie, super sale bij Expedia: tot 40 korting op geselecteerde hotels. Hél veel korting bij Preston Palace. Je kunt ook de website van de winkel controleren


Read more
Sitemap