Ns international kortingskaart


ns international kortingskaart

met Thalys naar Parijs Gare du Nord reizen en vervolgens met de metro naar dit station. Controleer uw reis en klik op 'Nu boeken'. Voor het maken van een internationale reis koopt u een internationaal ticket voor uw gehele reis. Jongeren (t/m 25 jaar) reizen voordelig naar. Een NS-abonnement kan daarbij recht op korting geven voor het binnenlandse gedeelte van de internationale reis, met uitzondering van reizen met Thalys. Klik op het plusje bij én of meerdere van de vermelde opties: NS, nmbs (Belgische Spoorwegen Thalys of Railplus. Treinkaartjes naar Frankrijk, trein naar Parijs? Dan kunt u op een via-station opgeven en aangeven hoelang u de reis wilt onderbreken (tot 48 uur ook dan is het Europa-Spezial ticket soms beschikbaar.

Tarieven en kortingen - NS International
NS-abonnement en internationaal reizen - NS International
Hoe boek ik online een ticket met een kortingskaart?

Zowel NS International als DB verkopen kaartjes. Staat er een NS-abonnement op uw OV-chipkaart, neem uw OV-chipkaart dan dus wel mee, zodat u bij controle kunt aantonen dat u recht heeft op korting. Soms is een kaartje goedkoper als je de reis in twee delen koopt. Vanaf 6 maanden voor vertrek kun je in de regel boeken. Je moet je kinderen wel opgeven bij het boeken van je ticket. Wilt u de reis onderweg onderbreken?

Musical anne frank kortingskaarten
Kortingsbonnen ns international
Veolia kortingskaart


20 verenigingen en organisaties wordt een beeld gegeven van wat er allemaal op dat gebied gedaan wordt. Op zaterdag is de jaarlijkse Afron-excursie onder ideale omstandigheden gehouden in..
Read more
In dit spectaculaire aquarium ontdek je meer dan 4000 dieren in zon 45 aquaria. De clownvisjes leven in kleine groepen in een anemoon (bloemdier). Wenn du auf..
Read more
Rond je bestelling af en geniet van je aankopen en je korting! Kopieer de code(s) De kortingscode kopiren doe je door de code te selecteren met je muis..
Read more

Onlyprint korting

Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, raadpleeg de handleiding van uw browser voor informatie. Om dit park voordeliger te bezoeken selecteerd voor een een online kortingsactie waarbij u


Read more

Zalando kortingscode augustus 2019

Jijkiest 277, deze, zalando kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in februari 2019, je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets


Read more

Carparts expert kortingscode

Klanten kunnen online een waardebon inwisselen door bij de bestelling eenvoudig een waardeboncode in te voeren. Leenarts - dermatoloog Draagkracht Utrecht Dunstan Babytaal Nederland Dushi! 12, nieuwe


Read more
Sitemap