Prijs anonieme ov chipkaart primera


prijs anonieme ov chipkaart primera

automaat! Deze geeft met kortingscode the store een groen licht en een piepsignaal aan dat de anonieme OV-chipkaart is gelezen. Ook is het belangrijk dat u minimaal 20 euro tegoed op uw anonieme OV-chipkaart heeft staan wanneer u met de trein wilt reizen (dit is niet nodig bij reizen met bus, tram of metro). U betaalt dan wel 2,50 euro administratiekosten. Je kunt er verschillende reisproducten tegelijk op zetten en je krijgt leeftijdskorting.

Bij reizen met de trein, zorg voor minimaal 20 euro tegoed op uw anonieme OV-chipkaart. Uw kaart gaat dan langer mee! Het saldo blijft ook geldig. Wilt u het resterende saldo terug vragen, dan kan dat (indien het tegoed lager is dan 30 euro) bij een balie van het OV-bedrijf. De OV-chipkaart, in het Openbaar Vervoer in Nederland reist u met een zogenaamde OV-chipkaart; een soort creditcard die geldig is voor bus, tram, trein en metro. Lees meer over de persoonlijke OV-chipkaart of vraag hem direct aan. Daarom: Gebruik een bescherm hoesje voor uw OV-chipkaart.

Ns dagretour prijs, Prijs slot loevestein,

Check in en check out, bij het instappen in bus, tram, metro of trein houdt u de OV-chipkaart (of de wegwerpchipkaart) voor het schermpje van de betaalmachine. Uw persoonlijke gegevens hoeven niet te worden opgegeven: bij het aanvragen van een anonieme OV-chipkaart blijft uw privacy gewaarborgd en kan uw reisgedrag niet herleid worden naar uzelf. Na het opladen kun je gaan reizen. Bij HTM, maar ook bij alle andere openbaarvervoerbedrijven in Nederland. 2: Voeg een digitale pasfoto bij. Dat kan bij 1 van de vele Oplaadpunten.

Dit kan leiden tot het niet of slecht functioneren van de kaart. Gebruik je OV -chipkaart alleen waarvoor hij bedoeld is: in-. Persoonlijke of anonieme OV -chipkaart.


Kortingscodes, actiecodes, promotiecodes, coupons, zijn allemaal hetzelfde! Je ontvangt een mail met daarin jouw kortingscode, daarnaast ben je voortaan als eerste op de hoogte van het laatste..
Read more
Presentations, spreadsheets, forms, polls, date, any time, yesterday. Geldig t/m december 2018, intertoys kortingscode voor 5 korting. Hierna wordt je automatisch doorverwezen naar de webshop van Intertoys. Van..
Read more
Ontdek of jouw favoriete producten zijn afgeprijsd en betaal de laagste prijs voor al jouw musthave items. Dichtbij de drukke winkelgebieden van Meir en Groenplaats kun je hier..
Read more

Eazie korting 2019

Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Vind restaurants bij jou in


Read more

Dames wandelschoenen aanbieding anwb

Dit leer wordt gelooid zonder gebruik van chroomhoudende mineralen. Sinds 1921 produceert hanwag - genoemd naar de grondlegger van de firma Hans Wagner in Vierkirchen, vlak bij


Read more

Kortingscodes itennis

Pak tot 50 korting op heel veel items in de Tennis-Point sale Tennis-Point korting: bespaar nu tot 75 met de Melbourne deals Scoor bij Tennis-Point shirts, shorts en


Read more
Sitemap