Goedkope treinkaartjes blokker januari 2019


goedkope treinkaartjes blokker januari 2019

De goedkope dagretours zijn verkrijgbaar voor 23,- en te gebruiken op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de periode van mei t/m Geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Tot 12 juli is het mogelijk om een NS Dagretour Lunch te kopen voor 20, waarbij de tickets geldig zijn tot Telegraaf dagkaart De dagkaart actie van de Telegraaf is razend populair en is in de eerste week al een paar duizend keer verkocht. De dagkaarten zijn voor 16 verkrijgbaar en van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur te gebruiken (in het weekend de hele dag) in de periode van 11 april t/m Dagretour Warme Drank/Croissant T/m 29 februari 2016 bestelt u een NS Dagretour Koffie/Thee en een croissant. Goedkope dagkaarten bij Albert Heijn Zolang de voorraad strekt zijn er goedkope dagkaarten te koop bij Albert Heijn die zowel doordeweeks als in het weekend zijn te gebruiken in treinen van de NS, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Dal dagkaart van Blokker Bij de Blokker was het mogelijk om een dagkaart te kopen die van maandag tot en met vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 t/m 16:00 uur en na 18:30 uur te gebruiken was. Of 3 stuks voor 13,99.s.; Verkoopperiode: zolang de voorraad strekt; Reisperiode : 18 juni t/m 26 augustus 2018. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Voor 18,- is het mogelijk om een dagretour kiosk voucher te kopen, waarmee u een hele dag onbeperkt kunt reizen vanaf 09:00 uur en een warm drankje appelflap of boterkoek kunt afhalen. Herfst: 1 september t/m Treinkaartjes bij Kruidvat, in juni 2018 bestelt u weer goedkope treinkaartjes bij Kruidvat.

Bij de topbanden.com korting Intercity Direct is het bovendien mogelijk met de ov-chipkaart via de toeslagzuilen op de perrons. Daarom verkoopt Thalys op uizenden treinkaartjes voor slechts 20,- naar alle bestemmingen van Thalys! Bestel dan de 2-persoons Weekenddagkaart, want voor slechts 32 ( 16 per persoon) reist u een hele zaterdag of zondag onbeperkt met de trein. Samenvatting Kruidvat actie: Kosten: 1 NS Dal Vrij Dagkaart voor 15,99, 2 stuks voor 14,99.s. Thalys is 20 jaar! In principe kunt u gebruik maken van alle treinen die opgenomen zijn in de NS reisplanner.

goedkope treinkaartjes blokker januari 2019


Webshop zoeken op Shopkorting, weet je niet zeker of een webshop die je zoekt bij Shopkorting is aangesloten zodat je met korting je bestelling of boeking kunt ..
Read more
Geniet bij Van Eyck Sport van leuke promoties en 10 korting op kledij, helmen, brillen en schoenen met de Van Eyck Sport getrouwheidskaart. Aldo van Eyck: the Shape..
Read more
Cadeau kregen de kinderen de zaken echter niet, ze moesten er hard voor werken. El: Ik heb echt een fantastische jeugd gehad. Een toekan is een mooie, grote..
Read more

4launch kortingscode tweakers

Kortingscode - Discussies Vragen, tweakers, andrs living kortingscode. Hieronder vindt je aanbiedingen die wij speciaal voor jou geselecteerd hebben. Van bespaartips tot relatietips, je kan het allemaal lezen


Read more

Kortingscode makkelijkfeestje.nl

Soorten kortingscodes, webwinkels geven regelmatig kortingscodes uit waarmee je bijvoorbeeld 10 of 10 korting ontvangt op je bestelling of profiteert van gratis verzending. Jouw bewaarde resultaten, deze website


Read more

Kortingscode ns werkt niet

Zaterdag, zondag en feestdagen: Heel de dag geldig. Enkele seconden later 50 euro korting ns student krijg je de kortingscode te zien terwijl de shop opent in een


Read more
Sitemap